STATUS Aparat za vakuumiranje Provac 360
Vakuumski aparat Provac 360, ki se lahko postavi ob bok komornim aparatom, a ne zavzame toliko prostora. Namenjen je sirarjem, proizvajalcem suhih mesnin, ribičem, lovcem in za uporabo v restavracijah, hotelskih kuhinjah in še kje.
Provac 360 je vakuumski aparat, ki je primeren za profesionalno uporabo in vakuumiranje velikih količin domačih proizvodov. Shranite lahko tudi celo kračo ali velik kos reber tako, da uporabite lahko najširše vrečke ali folijo za vakuumiranje XL s širino 350 mm - ima namreč poseben podaljšan vakuumski kanal. Hrana je zaščitena z dvema varoma, zato ste lahko brez skrbi, da bi vakuum popusti.
Vakuumsko shranjeni suhomesni izdelki ali siri bodo tako dobili tudi embalažo, zato boste potrebovali le še etiketo, zato boste še korak bližje do prodaje.
Profesionalno pakiranje od prve do zadnje salame
Vakuumska mašina Provac 360 s črpalnim volumnom 30 l/min poskrbi, da je delo hitrejše, kar je izredno pomembno ob večjih količinah sira, salam ali rib. Po efektivnosti dela se uvršča ob bok komornim vakuumskim aparatom. S podtlakom do – 900 mbar, ki ga doseže v nekaj trenutkih, zagotovite svojim izdelkom najboljše okolje shranjevanja.
Odlična lastnost vakumirke Provac je tudi Smart Seal System, kar pomeni, da sam nastavlja čas varjenja glede na temperaturo predhodnega ciklusa (dlje časa kot vakuumiramo, manj časa je potrebno za proces varjenja). Tako varčujete s časom in energijo.
Pritisni – spusti
Shranjevanje mehkih in mokrih živil ne bo več težava. Provac s funkcijo pulznega vakuumiranja omogoča, da lahko ustavite vakuumiranje točno takrat, ko želite - ustavite proces tako, da spustite gumb, nato samo še zavarite.
Če slučajno zamudite in aparat posesa tekočino iz živil, kar brez skrbi! Aparat ima vgrajen senzor in lovilec za tekočino, ki ju v tem primeru očistite do suhega in nadaljujte z delom.
Enostaven proces
Z avtomatsko funkcijo vakumiranja boste delali kot po tekočem traku, saj aparat začne z izsesavanjem zraka takoj, ko pritisnete pokrov navzdol na vakumski kanal. Po končanem ciklu se pokrov tudi sam dvigne. Ta Smart Open/Lock funkcija je v postopku prijave patenta.
Mariniranje zmehča vezi
Z mariniranjem mesa boste zmehčali vezi in povečali intenzivnost okusa z manj začimbami kot sicer. Z 20 minutnim avtomatskim programom mariniranja (marinator) omogočite, da marinada hitreje prodre v pore živil.
Za uporabo funkcije mariniranje je potrebno dokupiti 2-delni marinator set, ki vključuje posodo in cevko za mariniranje in ni vključen ob nakupu vakuumirke.
Kaj pa tekočine?
Z vakuumircem Provac lahko uporabljate vse Statusove vakuumske posode, v katere lahko shranite kar koli, tudi tekočine, kot so juhe, omake, enolončnice, ter vakuumski vrč, univerzalne vakuumske pokrove in gastro vakuumske posode ter GN pokrove. Potrebno je le namestiti cevko za vakuumiranje posod, ki je vključena v setu. Ko je v posodi ustvarjen dovoljšen podtlak, se proces samodejno ustavi.
Namig: Če vakuumirate sami, potem bo idealni pomočnik pri vakuumiranju obojestranski samolepilni trak Status Stiki ™, ki ga namestite pred varilno nitko. Nanj se nalepi vrečka, ko jo postavite v vakuumski kanal ter omogoča, da se med zapiranjem pokrova na premika ter ostane na mestu. Prihrani vam veliko živcev.
Kaj vse dobite?
Set profesionalnega aparata in pripomočkov in je najbogatejši v primerjavi z drugimi primerljivimi na tržišču:
- 1x profesionalni vakuumski aparat Provac 360
- 1x folijo v roli 280 x 3000 mm
- 1x folija v roli 350 x 3000 mm
- 5x vrečke za vakuumiranje 200 x 280 mm
- 5x vrečke za vakuumiranje 120 x 550 mm
- 5x obojestranski samolepilni trak Status Stiki
- cevka za vakuumiranje posod in pripomočkov
- ročni nožek za rezanje folije
Narejeno v Sloveniji.